Strip stainless steel

  • hot rolled stainless steel strip

    strip stainless steel panas sing digulung

    Dibandhingake karo strip baja tahan karat sing digulung adhem, strip sing digulung panas luwih kenthel, lan strip panas sing digulung biasane katon putih tanpa padhang, nanging kadhemen mbalek dadi cerah.

  • precision stainless steel strip

    strip stainless steel presisi

    Biasane produk stainless steel presisi bentuk strip saka pabrik material, amarga kekandelan strip presisi tipis, mula bentuk strip trep kanggo paket, transportasi lan proses.

  • cold rolled stainless steel strip

    strip baja tahan karat sing digulung adhem

    Biasane kita ngarani strip nalika jembar gulung stainless steel ana ing sangisore 600mm, nelpon koil nalika jembar gulung luwih saka 600mm, nanging kadhang kala masarakat ora peduli karo bedane liyane. Strip kasebut luwih diproses saka koil lan siyap nggawe bagean sing luwih cilik kanthi nglereni, menehi stamping, mlengkung, ngelas, ngebur, lan liya-liyane.