• stainless-steel-coil
  • stainless-steel-sheet
  • Stainless steel strip
  • All of our products comply with international quality standards

    Kabeh produk tundhuk karo standar kualitas internasional

  • Has a team of more than 15 employees dedicated to export business

    Nduwe tim luwih saka 15 karyawan sing khusus kanggo bisnis ekspor

  • Major markets North, Central and South America, Europe, Middle East, Asia

    Pasar utama Amerika Utara, Tengah lan Selatan, Eropa, Timur Tengah, Asia

Babagan Kita

Sino Stainless Steel Co., LTD. diinvestasikan dening Huaxia internasional Steel Corporation sing dibatesi, Sino Stainless Steel Corporation Limted minangka pabrikan profesional lan eksportir sing prihatin karo pangembangan lan produksi stainless steel, almuminum, baja karbon, GI, PPGI, lan pipa, bar, pengikat, lan liya-liyane bagean logam.