Babagan Steel Stainless Sino

about-us2

Profil Perusahaan

Sino Stainless Steel Corporation Limited diinvestasikan dening Huaxia internasional Steel Corporation sing dibuwang. Sino Stainless Steel minangka pabrikan profesional lan eksportir sing prihatin babagan pangembangan lan produksi stainless steel, almuminum, baja karbon, GI, PPGI, lan pipa, bar, pengikat, lan bagean logam liyane. Kantor pusat kita dununge ing Shanghai kanthi akses transportasi sing trep. Kantor cabang Hebei didegake ing kutha Tangshan. Kabeh produk sesuai karo standar kualitas internasional lan dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad.

Jembaré 4.000 meter persegi, saiki kita duwe luwih saka 15 tim karyawan sing tanggung jawab khusus kanggo bisnis ekspor, angka penjualan taunan sing ngluwihi USD 80Millon ing taun 2018, total luwih saka 40.000 metrik ton metrik ton diekspor, lan saiki lagi ngekspor 100% produksi kita ing saindenging jagad.

Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahap produksi ngidini kita njamin kepuasan pelanggan. Kajaba iku, kita lan pabrik mitra entuk sertifikat ISO9001, TS16949.

Minangka asil saka produk bermutu lan layanan pelanggan sing luar biasa, kita entuk jaringan sales global tekan pasar utama Amerika Utara, Amerika Tengah lan Amerika Selatan, Eropa, Timur Tengah, Asia.

Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, aja bebas hubungi kami. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad iki.

Matur nuwun kanggo nonton