Pameran Pabrik / Gudang

Jembaré 4.000 meter persegi, saiki kita duwe luwih saka 15 tim karyawan sing tanggung jawab khusus kanggo bisnis ekspor, angka penjualan taunan sing ngluwihi USD 80Millon ing taun 2018, total luwih saka 40.000 metrik ton metrik ton diekspor, lan saiki lagi ngekspor 100% produksi kita ing saindenging jagad.