Koil stainless steel sing polesan

  • NO.4 stainless steel coil

    Koil stainless steel NO.4

    NO.4 minangka permukaan sing disikat utawa polesan, padha karo permukaan HL, nanging beda sethithik, biasane yen kita nemokake garis sing dawa lan terus yaiku HL, liyane yaiku NO.4 utawa NO.3, NO.5. lsp.

  • BA stainless steel coil

    Koil stainless steel BA

    Permukaan BA minangka finish khusus, kayata finish mirror nanging ora cukup padhang kanggo pangilon. Anil sing padhang uga diarani anilaling sing brilian, yaiku kanggo anil produk ing ruangan sing dibuwang kanthi alon-alon adhem paling sethithik 500 derajat, banjur nggawe produk pendinginan alami isih ana ing papan tertutup, sawise iku entuk padhang lan permukaan sing apik, lan tanpa sebab kahanan decarburization.