Nglereni Waterjet

Nglereni banyu kanthi nggunakake jet banyu tekanan tinggi, bisa kanthi wenang ngukir benda-benda ing sangisore kontrol komputer, efek samping saka sifat fisik lan kimia amarga proses rampung ing lingkungan suhu normal. Kangge tanpa buring, lapisan sempit, resik lan lingkungan.

Rentang Proses
Plate / Sheet thichness: <120mm
Jembar: <4000mm
Dawa: <12000mm
Lebar lapisan: 2mm - 2.7mm
Toleransi: -1mm - 1mm, -2mm - 2mm

Nglereni waterjet piring tahan karat

thick stainless plate waterjet cutting - 01
thick stainless plate waterjet cutting

Nglereni banyu stainless steel

stainless steel waterjet cutting 01
stainless steel waterjet cutting 02