Mesin & Peralatan

Aplikasi stainless steel kanggo Mesin lan Peralatan kalebu lapangan ing ngisor iki:
1. Peralatan petrokimia, peralatan kimia Dyestuff, peralatan kimia Farmasi, Kemasan menara
2. Produksi peralatan transportasi, kayata sepur, jalur pipa kapal, bagean toilet, cariage, palet, andha
3. Generasi oksigen lan peralatan transportasi
4. Piranti ngasilake tenaga
5. Piranti nggawe panganan
6. Mesin farmasi
7. Pangobatan lan transportasi banyu
8. Mesin lan peralatan liyane, Piston Ring Spacer, Engine Gasket, Bagian Tekstil

Bagéan Tekstil

Textile Parts

Kemasan menara

Tower packing

Gasket Mesin

Engine Gasket

Spacer Ring Piston

Piston Ring Spacer