Lembaran stainless steel

  • 201 Cold Rolled Stainless steel sheets(0.2mm-3.0mm)

    201 Lembar baja stainless Rolled Dingin (0.2mm-3.0mm)

    Kekandelan: 0.2mm - 3.0mm

    Jembar: 300mm - 1500mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

    Dawane: 1000mm-6000mm

    Rampung: 2B

  • 304/304L Cold Rolled Stainless steel sheets

    Lembar baja tahan karat 304 / 304L

    Kekandelan: 0.2mm - 8.0mm

    Jembar: 300mm - 1500mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

    Dawane: 1000mm-6000mm

    Rampung: 2B / 2D

  • 310/310s Cold Rolled Stainless steel sheets

    310 / 310s Lembar baja tahan karat digulung

    Kekandelan: 0.2mm - 3.0mm

    Jembar: 300mm - 1500mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

    Dawane: 1000mm-6000mm

    Rampung: 2B

  • 316L316 Cold Rolled Stainless Steel sheets(0.2mm-8mm)

    316L316 lembaran Steel Gulung Dingin (0.2mm-8mm)

    Kekandelan:  0,2mm - 8,0mm

    Jembar:  300mm - 6000mm, produk sing sempit bisa mriksa produk strip

    Bobot paket:  1.0-3.0MT

    Rampung:  2B, 2D

  • 410 410s cold rolled stainless steel sheets (0.2mm-8mm)

    410 410s lembaran stainless steel sing digulung adhem (0.2mm-8mm)

    Kekandelan: 0.2mm - 8.0mm

    Jembar: 100mm - 2000mm

    Dawane: 500mm - 6000mm

    Bobot palet: 25MT

    Rampung: 2B, 2D

  • polished stainless steel sheet price

    rega sheet stainless steel polesan

    Katrangan Sederhana babagan rega sheet stainless steel polesan

    Kanggo waja tahan karat sing rata, biasane dipoles minangka lembaran uga tegese kandel sing tipis, nanging sawetara piring sing luwih kenthel kudu dipoles kanggo aplikasi khusus. Lan umume piring dipoles nganggo cara poles mekanik.

    Cara polishing stainless steel umume digunakake

    Cara sing saiki digunakake yaiku: polishing elektrolitik, polesan elektrokimia, polesan mekanik

    Proses polesan elektrokimia dipérang dadi rong langkah: (1) leveling Makro: produk sing larut nyebar dadi elektrolit, lan kasarasan permukaan bahan mudhun, Ral μm. (2) Ratakan entheng: Polarisasi anodik, padhange permukaan luwih apik.

  • 304 stainless steel sheet

    304 lembaran stainless steel

    Kapasitas Stainless Steel Sino udakara 304 lembaran stainless steel 304 stainless steel minangka bahan umum ing waja tahan karat, 7,93 g / cm3, uga dikenal kanthi stainless steel 18/8. Resistensi suhu 800 igh dhuwur, kanthi kinerja pangolahan sing apik, kateguhan sing dhuwur, digunakake ing industri lan industri dekorasi mebel lan industri panganan lan medis. Cara label umum ing pasar kalebu 0Cr18Ni9 lan SUS304, ing endi 0Cr18Ni9 umume tegese ...
  • Precision stainless steel sheets

    Lembar stainless steel presisi

    Baja tahan karat umum kanthi kekandelan antara 0,01-1,5mm, kekuwatan antara 600-2100N / mm2 lan tahan karat saka waja tahan panas digawe panas minangka stainless steel presisi tinggi. Kesalahan pelat stainless steel presisi ing proses pembuatan luwih cilik tinimbang lembaran biasa. Umume udakara jam 5 utawa luwih endhek.

  • NO.4 stainless steel sheets

    Lembar stainless steel NO.4

    NO.4 minangka jinis proses perawatan polesan permukaan. Polishing lan pagawean sheet stainless steel kanthi bahan grinding kanthi ukuran partikel 150 ~ 180 kaya sing ditemtokake ing GB 2477.

  • BA stainless steel sheets

    Seprei stainless steel BA

    Annealing padhang minangka teknologi pamrosesan permukaan, utamane sawise anil ing ruang terbatas, suhu alon-alon diturunake ing ruang paling sethithik 500 derajat banjur digawe adhem kanthi alami, bakal ana padhang supaya ora nyebabake dekarburisasi.

  • 430 cold rolled stainless steel sheets

    430 lembaran stainless steel sing digulung adhem

    430 stainless steel minangka baja tujuan umum kanthi resistensi korosi sing apik. Konduktivitas termal luwih apik tinimbang austenit. Koefisien ekspansi termal luwih cilik tinimbang austenit. Tahan lesu termal lan ditambah karo titanium unsur stabil. Sipat mekanik las apik. 430 stainless steel kanggo dekorasi bangunan, bagian pembakar bahan bakar, peralatan rumah tangga, komponen peralatan. 430F ditambahake ing kinerja baja 430 gampang nglereni baja, utamane kanggo bubut otomatis, baut lan perkakas. 430LX Nambahake Ti utawa Nb dadi 430 waja kanggo nyuda isi C lan ningkatake katrampilan lan katahanan. Umume digunakake ing tangki banyu panas, sistem pasokan banyu panas, barang-barang sanitasi, peralatan awet rumah tangga, roda roda sepeda dll.

  • 410 410s cold rolled stainless steel sheets

    410 410s lembaran stainless steel sing digulung adhem

    Lembaran stainless steel 410 nduweni kekuatan dhuwur lan mesin sing kuwat. Bakal kenceng sawise perawatan panas. Umume digunakake minangka bahan baku kanggo motong alat lan barang-barang meja. Yen dibandhingake karo 410 pelat stainless steel, 410S nduweni kandungan karbon sing luwih murah lan tahan korosi lan formabilitas sing luwih apik.